DREAM SELF WASH SYSTEMS

DREAM SELF WASH SYSTEMS

Echipa noastră este formată din proiectanți, ingineri, electricieni, instalatori și, împreună cu furnizorii externi, dezvoltăm linii de producție pentru spălătorii auto self service (cu fise / jetoane).

Experiența dobândită ne ajută să proiectăm și să construim spălătorii personalizate pentru fiecare client în funcție de nevoile lui, de resursele sale financiare și nu în ultimul rând, de mediul în care își va desfășura activitatea. Prin urmare, termenul care ne definește cel mai bine este FLEXIBILITATE.

Filozofia care ne-a ghidat întotdeauna în deciziile companiei noastre se bazează pe 3 valori fundamentale:

ETICA în relațiile personale și profesionale;
RESPECT pentru clienți;
INOVARE prin îmbunătățirea continuă a echipamentelor noastre.

Unul dintre obiectivele noastre fundamentale, în afară de satisfacerea deplină a clientului, este nu numai furnizarea de echipamente, ci și un partener de încredere, în special după livrarea produselor noastre (echipamente, detergenti sau accesorii) Acesta este motivul pentru care am investit (și continuăm să facem acest lucru) în serviciul de asistență tehnică care oferă consultanță de specialitate și intervenție la fața locului pentru a gestiona problemele inerente specifice spălătoriilor auto self service.

Acest serviciu este garantat datorită unei echipe fiabile cu o pregătire actualizată constant printr-un program de pregătire profesională. Tehnicienii noștri sunt la dispoziția clienților pentru a rezolva orice problemă în cel mai scurt timp.

Pentru alte informații despre oferta noastră pentru spălătorii auto vă rugăm să ne contactați.