DREAM SELF WASH SYSTEMS

FERWASH DREAM SELF WASH SYSTEMS

Echipa noastră este formată din proiectanți, ingineri, electricieni, instalatori și, împreună cu furnizorii externi, dezvoltăm linii de producție pentru spălătorii auto self service (cu fise / jetoane).

Termenul care ne definește cel mai bine este FLEXIBILITATE. Experiența dobândită ne ajută să proiectăm, să construim spălătorii personalizate pentru fiecare client în funcție de nevoile lui, de resursele sale financiare și de mediul în care își va desfășura activitatea, respectiv de a fi pe termen lung un partener de încredere care oferă produse de calitate și servicii de asistență tehnică de specialitate.

Filozofia care ne-a ghidat întotdeauna în deciziile companiei noastre se bazează pe 3 valori fundamentale:
ETICA în relațiile personale și profesionale;
RESPECT pentru clienți;
INOVARE prin îmbunătățirea continuă a echipamentelor noastre.

DREAM SELF WASH SYSTEMS

Am investit și continuăm să investim în egală măsură atât în dezvoltarea de echipamente și accesorii spălătorii auto self-service, cât și în serviciile de asistență tehnică care constă în consultanță de specialitate și intervenție la fața locului pentru a gestiona problemele inerente specifice acestui tip de spălătorii. Aceste servicii sunt garantate datorită unei echipe fiabile, cu o pregătire actualizată constant printr-un program de pregătire profesională. Tehnicienii noștri sunt la dispoziția clienților pentru a rezolva orice problemă în cel mai scurt timp.

FERWASH – SPĂLĂTORII SELF SERVICE

Înființată în 1993 cu sediul la Milano, Ferwash operează în sectorul spălătoriilor auto de 30 de ani, menținând-și dintotdeauna identitatea de întreprindere artizanală.

FERWASH DREAM SELF WASH SYSTEMS

Ferwash numără astăzi mai mult de 500 de spălătorii auto pe teritoriul italian. În ceea ce privește piața internațională, Ferwash e prezentă în:
• Brazilia;
• Costa Rica;
• Franța;
• Grecia;
• Lituania;
• Portugalia;
• Cehia;
• România – vezi galerie;
• Slovenia.

Operând într-un sector extrem de competitiv, Ferwash își continuă constant cercetarea în domeniul calității, folosind ingineria pentru a construi produse din ce în ce mai performante.

FERWASH DREAM SELF WASH SYSTEMS

Pentru alte informații despre oferta noastră pentru spălătorii auto vă rugăm să ne contactați.