Programul spălare șasiu la o spălătorie self service

1 mart. 2021

Programul spălare șasiu este recomandat în timpul sezonului rece tuturor autoturismelor. Cel puțin până când drumarii vor renunța la amestecul de nisip și sare ca măsură antipolei. Chiar dacă este cunoscut faptul că sarea aruncată pe drumuri este dăunătoare atât mediului cât și autoturismelor, ea continuă să-și mențină poziția de principală măsură antipolei.

Chiar dacă v-ați ceruit autoturismul, sfatul nostru este să spălați și șașiul de fiecare dată când mergeți la o spălătorie auto – după ce ați întâlnit pe drum sare și nisip. Vă reamintim că sarea accelerează procesul de rugină, care poate afecta caroseria și componentele auto.

În timpul verii și toamnei, programul spălare șasiu este folosit de regulă de către cei care s-au aventurat pe drumuri neasfaltate. Au mers pe drumuri de munte și s-au bucurat de frumusețea pădurilor virgine. Sau locuiesc într-o zonă unde autoritățile locale nu au binevoit să aprobe asfaltarea drumurilor publice. Pentru a evita situațiile neplăcute pe drumurile publice, este de preferat ca imediat ce ați ajuns în apropierea unui drum asfaltat să curățați cât de cât noroiul de pe anvelope.

Administratorilor de spălătorii auto self service care dispun și de programul spălare șasiu le recomandăm să-și configureze acest program în funcție de cazuistica cu care se confruntă cel mai des. Necesitățile clienților din partea unei spălătorii aflate în centrul unui municipiu de câmpie diferă de cele ale clienților unei spălătorii aflate la marginea unei stațiuni montane.

NEWSLETTER
Fii la curent cu oportunitățile noastre pentru echipamente și accesorii spălătorii auto self-service!

Programul spălare șasiu este recomandat în timpul sezonului rece tuturor autoturismelor. Cel puțin până când

Principalul avantaj al programului de spumă cu compresor, spre deosebire de opțiunea fără compresor, este

Spălătoria Dream Self Wash din Timișoara a dat drumul la jetoane. Cei care doresc să-și

Express Car Wash Brasov este o spălătorie self-service auto cu 8 piste, spălare șasiu și